Events

Dag met Jet

Ik schrijf vooral over hoe ik denk dat een gezond en leuk leven in balans eruit ziet en ik beantwoord alle vragen van lezers via e-mail en social media. Maar nóg leuker en belangrijker vind ik jullie te ontmoeten, want we kunnen juist zo veel van elkáár leren. En daarom organiseer ik Dag met Jet. Dat is een dag met activiteiten en sprekers die mij inspireren.
We verzamelen om 12.00 uur voor een bijzondere work-out (denk: spinnen, kaarslicht, muziek en daarna super de luxe opfrissen). Erna schuiven we aan een tafel die vol staat met heerlijk vegetarisch eten, waar jullie mij vragen kunnen stellen. Ik vertel natuurlijk over een ‘happy en healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai en ik nodig altijd een special guest uit die een lezing zal geven. Er is genoeg ruimte om mij en de spreker vragen te stellen en met anderen in gesprek te gaan.
Als iedereen weer naar huis gaat, krijg je een goodiebag mee met fijne spulletjes.

Wat? Sporten, lunchen, lezing, goodiebag
Tijd? Van 12:00 tot ongeveer 16:30 uur
Waar? Amsterdam
Wanneer? 14 oktober, 15 oktober, 18 november, 19 november
Prijs? €72,50*

Wil je graag een kaartje kopen voor Dag met Jet of heb je nog vragen? Klik dan op de button of mail naar dagmetjet@jetvannieuwkerk.nlLet op! 14 oktober en 15 oktober zijn uitverkocht.

Koop hier je ticket(s) »

*Als je een Dag met Jet-ticket besteld hebt, dan is dat definitief. Wel zou je het kaartje natuurlijk aan iemand anders kunnen geven of kunnen verkopen. Een ticket is niet persoonsgebonden.


 

Weekend met Jet

Het Weekend met Jet staat in het teken van ‘lief zijn voor jezelf én loslaten’.
Een kaartje kost 545 euro*; zie dat ook echt als een investering in jezelf. Het is de bedoeling dat je vol (nieuwe) energie, inspiratie en zelfvertrouwen weer naar huis gaat. Dit zit er allemaal bij het kaartje inbegrepen:

  • 2 nachten in een bed met kakelverse, knisperende lakens en een verse handdoek.
  • 3 keer per dag een maaltijd van een geweldige vegan kokkin die voor ons speciaal is overgevlogen uit Ibiza.
  • Dagelijkse vegan snacks.
  • Een kookworkshop plus informatie over hoe je gemakkelijk en gezond kunt eten.
  • Een workshop van Josselin Bijl (vormgeefster/illustrator van mijn boeken). Zij gaat ons quotes leren schrijven met een kwast en ecoline op het allermooiste papier. Je hebt dan iets moois voor thuis aan de muur.
  • Bootcamp of yoga.
  • Een persoonlijke één-op-éénsessie met een EFT-coach (Emotional Freedom Techniques), voor wie daar behoefte aan heeft.
  • Een massage.
  • De kamers gaan overigens per twee personen, dus koop je één kaartje, dan slaap je met iemand anders op de kamer. Is er heel erg behoefte aan een kamer apart, laat mij dat dan weten. Hiervoor zal wel een toeslag gerekend worden.

Ik vertel niet alles, want het weekend is natuurlijk ook een beetje een verrassing en een kwestie van loslaten. Het schema is totaal vrijblijvend. Heb je er even helemaal geen zin in en zit je liever met een boek op de bank of met je koptelefoon buiten op een stoel, dan mag dat uiteraard ook. Voor het hele weekend geldt: niets moet, alles mag.

Inchecken vindt plaats op vrijdag 12.00 uur en op zondag eindigt het programma om 16.00 uur.

Klik op de button voor de geplande datum en de kaartverkoop. Voor vragen kun je mailen naar rolien@jetvannieuwkerk.nl.

Let op: In het voorjaar ga ik weer een Weekend het Jet organiseren. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden. 

*Als je een Weekend met Jet-ticket besteld hebt, dan is dat definitief. Wel zou je het kaartje natuurlijk aan iemand anders kunnen geven of kunnen verkopen. Een ticket is niet persoonsgebonden.


Workshop Granola van Jet

Granola (of cruesli, hoe je het ook maar noemen wilt) die je in de supermarkt kan kopen is vaak gevuld met zoete meuk en als er ‘met noten’ op de verpakking staat, heb je geluk als je er een paar kunt proeven. Dat kan anders en veel lekkerder, vond ik een paar jaar geleden en sindsdien maak ik mijn eigen granola: Granola van Jet. Gemaakt van pure producten, geen toegevoegde suikers en met ontiegelijk veel noten. Precies waar ik van houd.
Elke zondag bak ik in mijn eigen keukentje een paar kilo Granola van Jet voor familie en vrienden die dan een zakje van me kopen. In de winkel ligt Granola van Jet (nog) niet, maar ik geef wel granolaworkshops. Bijvoorbeeld (zie de foto) deze zomer op het LINDA.festival voor 25 festivalgangers.

Wil je graag meer informatie over mijn Granola van Jet-workshops, bijvoorbeeld voor een personeelsuitje, een festival of vrijgezellenfeest, dan kun je een e-mail sturen naar myrthe@mvpmanagement.nl.

Over Jet

Foto: Dana van Leeuwen

Begin met mij een gesprek over eten en we raken de komende uren niet uitgepraat. Maar ook als je me vraagt een rondje te joggen of een potje te boksen ga ik graag met je mee. Als we dan tenminste wél ‘s avonds samen gaan koken en wie weet nog even het café in, want dat hoort óók bij een gezonde levensstijl. Je moet goed eten en een keer een kater hebben is geen ramp, alleen de kunst is: wat doe je daarná? En heb je een keer helemaal geen zin in de gym of in een oergezond maal? Maak er vooral geen punt van. Wie de lat te hoog legt, houdt dat niet lang vol. Als je de balans weet te vinden, ben je op je gelukkigst. Dus, voor een happy & healthy leven geldt: niet te streng en al helemaal niet saai. Dat is hoe ik erover denk.
Deze visie, mijn verhaal, tips en adviezen deel ik in mijn boeken “Het boek van Jet” en “Tips van Jet”. In september verschijnt het boek “Uit huis met Jet” voor iedereen die op zichzelf gaat wonen en graag lekker, makkelijk en vers wil koken.

Ook organiseer ik “Dag met Jet” en “Weekend met Jet”. Sinds kort kun je hier, op het forum, meepraten of elkaar juist advies vragen.

Ik schrijf als freelancer over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Ik ben lang smulpaap- columnist geweest in het Parool, je kunt mijn artikelen lezen in het tijdschrift ExtraLekker én ik schrijf maandelijks voor het tijdschrift AndC. Maar ook op bewegend beeld kun je mij zien in mijn 3-delige serie “Niet Gezond Meer” op NPO3 (23, 30 mei en 6 juni om 21.05) en was ik vorig jaar te zien in het programma Foodmakers op RTL4 én op mijn You-Tube-kanaal.