van Jet

Granola van Jet- workshop op Ibiza

Granola van Jet- workshop

Hallo!

In de herfstvakantie ga ik een Granola van Jet- workshop op Ibiza geven tijdens het “Food & Reload Reatreat” op, jawel, Ibiza. Ik vind het natuurlijk geweldig leuk dat ik ben uitgenodigd om te komen en er zijn nog een paar plekken vrij. De tickets naar Ibiza zijn voordelig in deze tijd (van 21 oktober t/m 27 oktober) en als je zin hebt in even rust en opladen, kán het zo zijn dat dit iets voor jou is. Het is een retreat waar het draait om supergezond eten, relaxen, zonnen (want dan kan de zon nog zeker schijnen op Ibiza), yoga, aerobics en wandelen.

De retreat wordt geleid door Co en Mo (eigenlijk Corina en Monique). Ik ken deze heel leuke dames en die kunnen je als de beste in de watten leggen. De één staat de hele dag in de keuken om de lekkerste gezonde hapjes tevoorschijn te toveren en de andere verzorgt elke dag sport en spel. Wees gerust; er is ook genoeg tijd om te relaxen. De kamers zijn heel ruim met grote bedden en ieder een eigen badkamer. Er is zelf een groot zwembad en dat is natuurlijk de hele zomer al lekker voor je opgewarmd.

Ik kom twee keer langs. We gaan granola maken en de andere keer vertel ik en laat ik zien hoe je gemakkelijk en gezond voor jezelf kunt koken. Vers, dus niet uit pakjes, voedzaam, hartstikke lekker en je moet niet te lang in de keuken te hoeven staan. Daar weet ik een hoop leuke tips voor te geven.

Voor meer informatie over de Granola van Jet- workshop op Ibiza is hier een link naar de website. Je kunt voor vragen altijd een mailtje sturen naar info@detox-reloadholidays.nl


En dan hier alvast, ter voorbereiding voor deze heerlijke week, een gezonde smoothie.

Granola van Jet- workshop    Granola van Jet-workshop

Waarschijnlijk vind je dit ook leuk

Over Jet

Foto: Dana van Leeuwen

Begin met mij een gesprek over eten en we raken de komende uren niet uitgepraat. Maar ook als je me vraagt een rondje te joggen of een potje te boksen ga ik graag met je mee. Als we dan tenminste wél ‘s avonds samen gaan koken en wie weet nog even het café in, want dat hoort óók bij een gezonde levensstijl. Je moet goed eten en een keer een kater hebben is geen ramp, alleen de kunst is: wat doe je daarná? En heb je een keer helemaal geen zin in de gym of in een oergezond maal? Maak er vooral geen punt van. Wie de lat te hoog legt, houdt dat niet lang vol. Als je de balans weet te vinden, ben je op je gelukkigst. Dus, voor een happy & healthy leven geldt: niet te streng en al helemaal niet saai. Dat is hoe ik erover denk.
Deze visie, mijn verhaal, tips en adviezen deel ik in mijn boeken “Het boek van Jet” en “Tips van Jet”. In september verschijnt het boek “Uit huis met Jet” voor iedereen die op zichzelf gaat wonen en graag lekker, makkelijk en vers wil koken.

Ook organiseer ik “Dag met Jet” en “Weekend met Jet”. Sinds kort kun je hier, op het forum, meepraten of elkaar juist advies vragen.

Ik schrijf als freelancer over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Ik ben lang smulpaap- columnist geweest in het Parool, je kunt mijn artikelen lezen in het tijdschrift ExtraLekker én ik schrijf maandelijks voor het tijdschrift AndC. Maar ook op bewegend beeld kun je mij zien in mijn 3-delige serie “Niet Gezond Meer” op NPO3 (23, 30 mei en 6 juni om 21.05) en was ik vorig jaar te zien in het programma Foodmakers op RTL4 én op mijn You-Tube-kanaal.