Ik zit natuurlijk niet alleen maar achter mijn computer ijverig te tikken en ik ben ook niet alleen maar in de weer met mijn Le Creuset-pannen. Ik ga namelijk ook vaak de hort op om iets te vertellen over mijn boek (en ook om te signeren), om tips te geven over een gezonde levensstijl, om een bijeenkomst te hosten, om een leuk filmpje te maken, om iets lekkers te proeven of om aanwezig te zijn bij een event. Kortom, ik ben ook te boeken voor schrijf-, kook-, spreek-, signeer- en presentatieklussen. Als het maar vooral gaat over sport, lifestyle en (gezonde) voeding. Bij het tabje ‘contact‘ kun je mijn manager Myrthe van Pelt benaderen voor meer informatie.

 • Dag van Herstel

  Tijdens deze dag in de Grote Kerk in Breda sprak ik over Orthorexia en beantwoorden vragen uit het publiek.

 • Koken voor “Uit huis met Jet”

  Een kookmarathon in mijn eigen keuken op kantoor, want er moeten 80 recepten op de foto. Gelukkig krijg ik hulp van mijn vriendin Merel.

 • Niet Gezond Meer

  In gesprek met Arie Boomsma tijdens de opnames van mijn driedelig documentaire “Niet Gezond Meer”. Woensdag 23 mei om 21.05 is de eerste aflevering te zien op Npo3.

 • Koken met Bonduelle

  Ik werk dit jaar samen met Bonduelle. Ik ga de keuken, met ook altijd een leuke gast, om te laten zien wat voor heerlijks én verrassendsje kunt maken met bonen en peulvruchten. Hier op de set samen met Daisy Oppelaar, van I love Health. De filmpjes zijn hier te zien.

 • Shooten voor “Uit huis met Jet”

  Het “Uit huis met Jet”-team waarmee ik alle lifestyle foto’s heb geschoten. September 2018 ligt mijn nieuwe kookboek “Uit huis met Jet” in de winkel.

 • Opening Koupe’s ijsbar

  Mijn eerste lintje doorknippen deed ik voor ijsbar Koupe. De winkel ston vol met spinningfietsen, roeiapparaten en crosstrainers die precies het calorieverbruik meten, want je betaalde je ijsje niet met geld, maar met verbrande calorieën. Hoe vind je die!

 • Shoot &C

  Maandelijks heb ik een rubriek die heet “Healthy Bitch” in het tijdschrift &C. Daarvoor worden om de drie maanden nieuwe foto’s geschoten.

   

 • Granola van Jet op TU in Delft

  Voor het personeel van de TU Delft organiseerde ik een workshop ‘Granola van Jet bakken’. Tijdens de workshop werk je in tweetallen.

 • Maaslander 2

  Ik mocht weer de keuken in met Maaslander en de filmpjes daarvan kun je hier terug kijken.

 • De Keuken van Jet

  Op mijn kantoor wordt vaak gekookt, granola gebakken en ook worden er veel foto’s en filmpjes gemaakt. Hier met huisfotograaf Jesje Veling.

   

Over Jet

Foto: Dana van Leeuwen

Begin met mij een gesprek over eten en we raken de komende uren niet uitgepraat. Maar ook als je me vraagt een rondje te joggen of een potje te boksen ga ik graag met je mee. Als we dan tenminste wél ‘s avonds samen gaan koken en wie weet nog even het café in, want dat hoort óók bij een gezonde levensstijl. Je moet goed eten en een keer een kater hebben is geen ramp, alleen de kunst is: wat doe je daarná? En heb je een keer helemaal geen zin in de gym of in een oergezond maal? Maak er vooral geen punt van. Wie de lat te hoog legt, houdt dat niet lang vol. Als je de balans weet te vinden, ben je op je gelukkigst. Dus, voor een happy & healthy leven geldt: niet te streng en al helemaal niet saai. Dat is hoe ik erover denk.
Deze visie, mijn verhaal, tips en adviezen deel ik in mijn boeken “Het boek van Jet” en “Tips van Jet”. In september verschijnt het boek “Uit huis met Jet” voor iedereen die op zichzelf gaat wonen en graag lekker, makkelijk en vers wil koken.

Ook organiseer ik “Dag met Jet” en “Weekend met Jet”. Sinds kort kun je hier, op het forum, meepraten of elkaar juist advies vragen.

Ik schrijf als freelancer over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Ik ben lang smulpaap- columnist geweest in het Parool, je kunt mijn artikelen lezen in het tijdschrift ExtraLekker én ik schrijf maandelijks voor het tijdschrift AndC. Maar ook op bewegend beeld kun je mij zien in mijn 3-delige serie “Niet Gezond Meer” op NPO3 (23, 30 mei en 6 juni om 21.05) en was ik vorig jaar te zien in het programma Foodmakers op RTL4 én op mijn You-Tube-kanaal.