Ik zit natuurlijk niet alleen maar achter mijn computer ijverig te tikken en ik ben ook niet alleen maar in de weer met mijn Le Creuset-pannen. Ik ga namelijk ook vaak de hort op om iets te vertellen over mijn boek (en ook om te signeren), om tips te geven over een gezonde levensstijl, om een bijeenkomst te hosten, om een leuk filmpje te maken, om iets lekkers te proeven of om aanwezig te zijn bij een event. Kortom, ik ben ook te boeken voor schrijf-, kook-, spreek-, signeer- en presentatieklussen. Als het maar vooral gaat over sport, lifestyle en (gezonde) voeding. Bij het tabje ‘contact‘ kun je mijn manager Myrthe van Pelt benaderen voor meer informatie.

 • Shoot &C

  Maandelijks heb ik een rubriek die heet “Healthy Bitch” in het tijdschrift &C. Daarvoor worden om de drie maanden nieuwe foto’s geschoten.

   

 • Granola van Jet op TU in Delft

  Voor het personeel van de TU Delft organiseerde ik een workshop ‘Granola van Jet bakken’. Tijdens de workshop werk je in tweetallen.

 • Maaslander 2

  Ik mocht weer de keuken in met Maaslander en de filmpjes daarvan kun je hier terug kijken.

 • De Keuken van Jet

  Op mijn kantoor wordt vaak gekookt, granola gebakken en ook worden er veel foto’s en filmpjes gemaakt. Hier met huisfotograaf Jesje Veling.

   

 • Granola-workshop Landgoedfair

  Op de Landgoedfair op Landgoed Mariënwaerdt gaf ik twee keer een Granola van Jet- workshop. Alle kandidaten zouden zo in mijn (toekomstige droom) granolafabriekje kunnen komen werken. Zo goed en gezellig was iedereen.

 • Weekend met Jet

  In mei 2017 organiseerde ik het eerste Weekend met Jet, oftewel drie dagen lang ontspanning, yoga, wandelen, bootcamp, massages, een taartenbakworkshop en het allerlekkerste vegan eten dat we ooit hebben gegeten. Deze dagen stonden in het teken van totale ontspanning en (eens een keertje) tijd voor jezelf.

 • girlsbosses

  #Girlboss

  Op het podium in bieb in 010 te gast in de theaterserie Girlboss. Ik werd geïnterviewd door Evita de Roode en meisjes in de zaal stelde ook ontzettende leuke vragen.

 • NRC zomeravongesprek

  NRC zomeravondgesprek

  Deze foto is gemaakt in de duinen in Bergen aan Zee. Het gesprek met worstenmaker Samel Levie kun je hier teruglezen.

 • “Granola van Jet- workshop”

  Op LINDAfestival gaf ik ‘Granola van Jet’-workshops. Ik leerde mijn geheim, mits niemand het zou doorvertellen uiteraard.

 • GLAMOUR interview

  Elke maand interview ik iemand over eten voor Glamour. Ik at bijvoorbeeld met met Maria Kooistra bij The Lobby.

Over Jet

Foto: Dana van Leeuwen

Begin met mij een gesprek over eten en we raken de komende uren niet uitgepraat. Maar ook als je me vraagt een rondje te joggen of een potje te boksen ga ik graag met je mee. Als we dan tenminste wél ‘s avonds samen gaan koken en wie weet nog even het café in, want dat hoort óók bij een gezonde levensstijl. Je moet goed eten en een keer een kater hebben is geen ramp, alleen de kunst is: wat doe je daarná? En heb je een keer helemaal geen zin in de gym of in een oergezond maal? Maak er vooral geen punt van. Wie de lat te hoog legt, houdt dat niet lang vol. Als je de balans weet te vinden, ben je op je gelukkigst. Dus, voor een happy & healthy leven geldt: niet te streng en al helemaal niet saai. Dat is hoe ik erover denk.
Deze visie, mijn verhaal, tips en adviezen deel ik in mijn boeken “Het boek van Jet” en “Tips van Jet”. Ook organiseer ik “Dag met Jet” en “Weekend met Jet”. Sinds kort kun je hier, op het forum, meepraten of elkaar juist advies vragen.

Ik schrijf als freelancer over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Ik ben lang smulpaap- columnist geweest in het Parool, je kunt mijn artikelen lezen in het tijdschrift ExtraLekker én ik schrijf maandelijks voor het tijdschrift AndC. Maar ook op bewegend beeld was ik dit jaar te zien, namelijk in het programma Foodmakers op RTL4 en op mijn You-Tube-kanaal.