• NIKE | BELIEVE IN MORE

  In samenwerking met NikeWoman liep ik een dag mee met tophockeyster Lidewij Welten. Ik zag (en deed mee!) hoe ontiegelijk hard zij elke dag traint en om de top te bereiken moeten er ook heus veel opofferingen gedaan worden.

 • Boekpresentatie Het boek van Jet

  Op maandag 9 mei presenteerde ik mijn eerste boek “Het boek van Jet” bij Mossels en Gin in het Westerpark.

 • Boekpresentatie Tips van Jet

  Voor een klein groepje hele leuke vrouwen organiseerde ik een lunch in Amsterdam ter ere van mijn tweede boek(je) “Tips van Jet”.

 • Snack met Jet en BioToday

  Voor BioToday heb ik recepten bedacht voor ontbijt, lunch, diner en een snack. Allemaal super simpel en snel. Je kent me.


  Bekijk meer van BioToday »

 • Tip van Jet | #9 Krentenbollen

  In elke aflevering van Tip van Jet geef ik tips voor een gezond en leuk leven en maak ik krijg je een recept uit mijn boek.


  Bekijk meer tips van Jet »

 • Maaslander Kaasmakers #4

  In deze reeks filmpjes zie je hoe Maaslander boerenkaas wordt gemaakt én sta ik in de keuken met een special guest om iets heerlijks te maken.


  Bekijk meer van Maaslander »

 • AHfoundation | BlueSkies

  Dit is mijn reis naar Ghana. Waar ik eens even ging koekeloeren wat de AHfoundation is en waar ze mee bezig zijn.

Over Jet

Foto: Dana van Leeuwen

Begin met mij een gesprek over eten en we raken de komende uren niet uitgepraat. Maar ook als je me vraagt een rondje te joggen of een potje te boksen ga ik graag met je mee. Als we dan tenminste wél ‘s avonds samen gaan koken en wie weet nog even het café in, want dat hoort óók bij een gezonde levensstijl. Je moet goed eten en een keer een kater hebben is geen ramp, alleen de kunst is: wat doe je daarná? En heb je een keer helemaal geen zin in de gym of in een oergezond maal? Maak er vooral geen punt van. Wie de lat te hoog legt, houdt dat niet lang vol. Als je de balans weet te vinden, ben je op je gelukkigst. Dus, voor een happy & healthy leven geldt: niet te streng en al helemaal niet saai. Dat is hoe ik erover denk.
Deze visie, mijn verhaal, tips en adviezen deel ik in mijn boeken “Het boek van Jet” en “Tips van Jet”. In september verschijnt het boek “Uit huis met Jet” voor iedereen die op zichzelf gaat wonen en graag lekker, makkelijk en vers wil koken.

Ook organiseer ik “Dag met Jet” en “Weekend met Jet”. Sinds kort kun je hier, op het forum, meepraten of elkaar juist advies vragen.

Ik schrijf als freelancer over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Ik ben lang smulpaap- columnist geweest in het Parool, je kunt mijn artikelen lezen in het tijdschrift ExtraLekker én ik schrijf maandelijks voor het tijdschrift AndC. Maar ook op bewegend beeld kun je mij zien in mijn 3-delige serie “Niet Gezond Meer” op NPO3 (23, 30 mei en 6 juni om 21.05) en was ik vorig jaar te zien in het programma Foodmakers op RTL4 én op mijn You-Tube-kanaal.